WTC MTB Den Eel

Wanneer

24/02/2024    

Sportieve fietsers mogen zich thuis voelen in de gemeente Ravels. De omgeving is namelijk rijk aan prachtige landschappen en biedt tevens talloze mogelijkheden voor fietsrecreatie.

Er zijn verschillende fietsroutes op de weg of in het bos die u kunt rijden. Als u overweegt om in groepsverband te gaan fietsen, dan is het ideaal om lid te worden van WTC-MTB Den Eel.
Als lid van deze vereniging kunt u namelijk genieten van verschillende voordelen en kan u deelnemen aan diverse activiteiten en evenementen die door de vereniging worden georganiseerd. De vereniging biedt sowieso de kans om uw passie voor fietsen te delen met andere enthousiaste fietsers. U kunt deelnemen aan wekelijkse groepstrainingen en toertochten in de Kempen en daarbuiten. Bovendien kunt u profiteren van de expertise van andere leden van de vereniging en hun kennis van de beste fietsroutes in de wijde omgeving.

Voor meer informatie neemt u contact op met WTC MTB Den Eel. Dit kan via Facebook of via onze website: www.WTC-MTB-Deneel.be