Reageren

Onderaan nieuw item openen of reageren op een van de andere gebruikers

84 comments on “Reageren

 1. Frans Smulders

  Vriendelijk bedankt voor je bericht ik heb alles nagekeken de radio opnieuw gereset en nu luister ik weer naar Paloma.Groetjes Frans Smulders

  Reply
 2. Frans Smulders

  Een palomafan heeft een vraag hoe komt het dat ik op mijn internet radio soms jullie wel kan ontvangen en niet altijd..Er zijn meer stations die samen op een stream en internet uitzenden.Jullie zouden er veel mensen een plezier mee doen. m.vr.gr.Frans .

  Reply
  1. Webmaster Post author

   Hallo Frans,

   Dank voor je bericht. Normaliter is de stream 24 uur per dag up. Als het signaal vanaf de studio wegvalt wordt er alternatief muziek gestart vanaf de streamprovider. Ik weet niet hoe je exact luistert. Maar op de site homepage staan 2 mogelijkheden. De bovenste is rechtstreeks en de onderste via tunein. Als je met je radio gebruik maakt van een streamplatform zoals vtuner dan kan het gebeuren dat daar iets misgaat. Ik zelf heb bij mij thuis op een Denon receiver met internet vtuner eigenlijk nooit uitval. Probeer het eens op een andere manier om uit te sluiten dat het via je internetradio mis gaat.

   Reply
 3. Gio Jansens

  hallo ik ben Gio en ik ben groots fan van jullie radiowerk! Ik vroeg me daarom af of jullie iets van stickers, t-shirts, posters met jullie logo op verkopen. Ik en mijn vrienden zijn daar zeer in geïnteresseerd en zouden dat fantastisch vinden. We zijn allemaal rond de leeftijd van 16 en willen graag de radio onder de jeugd naamsbekendheid zorgen. Ik hoor graag van u. mvg Gio.P

  Reply
  1. Webmaster Post author

   Dank voor je reactie Gio. Gaarne willen we jouw adres gegevens hebben dan zorgen we dat er iets jouw kant op komt. Info@radiopaloma.com.

   Reply

Nieuwe reactie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *